Obiteljske kuće

Poštovani,

Pred Vama je URBIS Katalog tipskih projekata obiteljskih kuća.
Rezultat je to 30-godišnjeg iskustva u projektiranju i veliki iskorak prema klijentima kojima na ovaj način, po izrazito povoljnim cijenama, osiguravamo kompletnu projektnu dokumentaciju za ishođenje dozvola i gradnju.
URBIS Katalog broji preko 60 različitih projekata i redovno se dopunjava. Kako biste što bolje i lakše mogli odabrati Vaš budući dom, svaki kataloški list sadrži 3d perspektivni prikaz objekta, tlocrte svih etaža, iskaz netto površina, te vanjske gabarite objekta. Naravno, stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pojašnjenja i savjete; mailom, telefonski, putem facebooka ili u našem uredu.

Naše projekte izradili su diplomirani inženjeri arhitekture, građevine, elektrotehnike i strojarstva s višegodišnjim iskustvom i po najvišim tehničkim standardima struke.

Svaki tipski projekt sadrži komplet dokumentaciju Glavnog projekta u mjerilu 1:50 i to:

-GLAVNI PROJEKT ARHITEKTURE
-GLAVNI PROJEKT KONSTRUKCIJE
-GLAVNI PROJEKT ELEKTRO-INSTALACIJA
-GLAVNI PROJEKT VODOVODA I KANALIZACIJE

Glavni projekt sadrži i tehnički opis te predmjer/troškovnik radova koji Vam omogućuje racionalizaciju troškova i prikupljanje ponuda za odabir najpovoljnijeg izvođača i dobavljača materijala.

Projekte Vam nudimo isključivo kao komplet dokumentaciju Glavnog projekta, u broju primjeraka koji Vam je potreban. Ovisno o Vašim zahtjevima i zahtjevima Vaše lokalne uprave dodatno možete naručiti i:
-idejni projekt
-pozicioniranje objekta na Kopiji katastarskog plana
-dokumentacija za elektroenergetsku suglasnost
-zrcaljenje i/ili rotacija tipskog projekta

Projekt je spreman za manje od 24h! Narudžbe i informacije o cijenama možete zatražiti osobno, telefonski, putem e-maila ili facebooka. Plaćanje i preuzimanje možete izvršiti osobno, poštom – pouzećem ili plaćanjem na broj žiro računa.

Ukoliko niti jedan tipski projekt ne zadovoljava Vaše zahtjeve ili želite da Vaša kuća bude jedinstvena, kontaktirajte nas za usluge projektiranja. Naš tim će Vam posvetiti cijelo svoje znanje i iskustvo kako biste u konačnici i Vi bili još jedan naš zadovoljan klijent.

Dobro nam došli!