URBIS-86 i INTERA TP “Moja praksa”

URBIS-86 – Srebrni jubilej Franjevačke galerije
9. listopada 2015

URBIS-86 i INTERA TP “Moja praksa”

URBIS-86 d.o.o Široki Brijeg i INTERA TP Mostar najavljuju suradnju u vidu projekta “Moja praksa”

Prijavi se i ti!

Po prvi put u suradnji sa INTERA TP, i građevinski sektor se uključuje u projekat “Moja praksa”.  Sve nezaposlene (građevinski sektor), studente 4. i 5. godine GF Sveučilište u Mostaru, pozivamo da se prijave i popune obrazac na linku ispod, i steknu svoje prvo radno iskustvo. O detaljima cijelog projekta pročitajte na linku ispod!

„Moja praska“ nudi priliku za rad na stvarnim projektima sa stvarnim poduzećima, te omogućuje mladima da steknu specifična poslovna znanja kroz naše radionice, što će im uvelike koristiti u budućoj poslovnoj karijeri. Prva faza programa podrazumijeva treninge za poslovne vještine, nakon čega slijedi selekcija i formiranje timova. Svaki tim imati će priliku raditi na stvarnom projektu koji za njih, na temelju vlastitih potreba, kreiraju lokalna IT poduzeća uključena u program. Više o programu na linku: http://www.intera.ba/novosti/otvorene-prijave-za-peti-ciklus-programa-moja-praksa/.

Partner firma cijelog projekta je URBIS-86 d.o.o Široki Brijeg!
Projekt “Moja praksa” počinje početkom studenog i trajat će 2 mjeseca. Održavat će se u INTERI TP Mostar.
Uz mentore iz tvrtke URBIS-86 d.o.o Široki Brijeg kroz 120 radnih sati radit će se na konkretnom projektu (od idejnog projekta, statike, instalacija do konačnog 3D prikaza).
Na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru u četvrtak 15.10.2015. godine u 12.00h održat će se prezentacija o cijelom projektu!

Prijaviti se za sudjelovanje možete na prethodnom linku!

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže!

news-mp5

 

Dobro došli!


 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *